PRONÁJEM PIVOVARSKÉ ŠALANDY

 

Pronajměte si naši pivovarskou šalandu a uspořádejte v ní teambuilding, oslavu, setkání s přáteli či výjezdní zasedání.

 

Na šalandě je 15 míst k sezení a k dispozici vám bude po celou dobu jeden zástupce pivovaru, aby se o vás řádně postaral. Pronájem zahrnuje prohlídku pivovaru, ochutnávku piv přímo z tanku a obsluhu výčepu. V případě zájmu si také můžete vyzkoušet, jak správně načepovat pivo. Na šalandu můžete zavítat kterýkoliv den po předchozí domluvě na e-mailu matej@pivovarmatuska.cz.

 

Cena je 1000 Kč na osobu na 3 hodiny a zahrnuje výše zmíněné + 30litrový sud piva dle vašeho výběru. Za každou další hodinu se účtuje 150 Kč na osobu. Po domluvě je možné zakoupit další sud, případně degustace lahvových piv dle aktuální nabídky. Minimum je pět osob nebo 5 000 Kč.

 

Dopravu je nutné zařídit vlastní. Z Berouna k nám lze dojet autobusem za cca 30 minut, autem ze Zličína je to pak také kolem 30 minut. 

 

Z jídla jsou na výběr tři možnosti:
 

  1. BlackDog Beroun – burgery, sendviče. Jídlo si vyberete předem, my objednáme a za 250 Kč přivezeme
  2. Restaurace na Svaté – česká a zvěřinová kuchyně. Jídlo si vyberete předem, my objednáme a přivezeme za 150 Kč
  3. Catering – hovězí guláš, řízek, šopský salát, obložená mísa, pečivo. 500 Kč/osoba

 
Z občerstvení jsou na místě k dispozici brambůrky (2 balení v ceně pronájmu) či sušené maso. K pití je také možno zakoupit nealkoholické limonády ZON. 

 

Na šalandě je k dispozici WiFi a promítací plátno. Ve vnitřních prostorách je zákaz kouření.

 

Za pronájem lze zaplatit převodem předem s tím, že případná konzumace navíc se doplatí na místě hotově či kartou, nebo lze celou částku zaplatit až na místě. Rezervaci je možné zrušit či změnit maximálně 48 hodin předem, při pozdějších změnách bude účtována částka dle původní rezervace. Pronájem se začíná účtovat od předem zarezervovaného času i v případě opoždění skupiny, které nebude nahlášeno dopředu alespoň 24 hodin před začátkem programu.

 

Těšíme se na vás!